Catalog de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

Solutii Profesionale in Constructii > Pardoseli Profesionale > MOCHETA

Catalog > Solutii Profesionale in Constructii > Pardoseli Profesionale

MOCHETA

Mocheta poate fi utilizata pentru acoperirea pardoselilor din locuinte, birouri sau hoteluri avand greutate redusa (5 kg/mp, grosime de 7 mm).

Materialele din care este confectionata ii confera calitati termoizolante si fonoabsorbante.

Suportul (partea de jos care intra in contact cu sapa) ii asigura rezistenta la uzura si calitati de izolator termic. Acesta poate fi confectionat din pasla, iuta, rasini, materiale bitumate, tesaturi din fibre sintetice, PVC sau cauciuc. In masa lui sunt prevazute retele de fibre care ii confera rezistenta la spalare. Partea exterioara, pe care o „calcam in picioare“, este realizata cu fire din polipropilena, poliamida sau lana. Pe un metru patrat sunt intre 100.000 si 300.000 de fire!!!
Lana, ca materie prima pentru mocheta, este inca cea mai „nobila“ varianta, fiind antistatica si rezistenta la strivire. Ea este devansata deseori de produsele sintetice, mai ales daca tinem cont de pret si de mentinerea in timp a culorii sale initiale. Mai sunt utilizate si combinatii de lana, poliamida si polipropilena, in diferite proportii. O alternativa economica des folosita este cea cu 30% poliester si 70% poliamida. Combinatiile de acest tip ofera mochetei o comportare buna in ceea ce priveste conservarea aspectului si culorii initiale, usurinta ingrijirii si posibilitatea de a elimina petele aparute in timp.
Nu in ultimul rand, trebuie sa tineti cont de rezistenta mochetei la temperaturi ridicate. Cele mai bune ajung la clasa C de ignifugare, adica pur si simplu nu ard; se deterioreaza, dar nu intretin arderea. Din perspectiva rezistentei la uzura exista mocheta pentru trafic intens (mai mult de 1.000 de treceri pe zi) si mocheta pentru trafic mediu. Bineinteles ca in casele majoritatii dintre noi nu se circula foarte mult, dar o buna comportare in acest sens inseamna o rezistenta mai mare in timp.
O alta caracteristica importanta este proprietatea antistatica, adica de a nu se electriza. Cu cat se electrizeaza mai usor, cu atat atrage mai mult praf si mizerie. Exista si mochete tratate impotriva umiditatii crescute si a insectelor. Unele produse, mai ales cele din lana, trebuie cusute pe margini (surfilate) pentru a nu se destrama. Surfilarea este importanta in special in zonele de imbinare, fiind preferabila una care nu are nevoie de acest procedeu.
Izolarea fonica este un alt aspect important. O mocheta bine realizata ne scuteste de zgomotele produse de pasi cu pana la 30 de decibeli. Mentionam ca varietati mocheta sub forma de rulouri si cea cu aspectul unor dale (structurata) compusa din bucati de dimensiuni mai mici. Dalele sunt mai simplu de montat pentru ca micile erori de executie pot fi corectate mai usor.

Oferim o gama diversa de mochete de trafic intens, in dale sau role pentru urmatoarele domenii: educatie, turism, sanatate si sectoare publice, hoteluri, precum si mocheta de exterior de tip iarba artificiala.
Mochetele respecta normele de siguranta pentru locurile publice fiind ignifugate si antistatice, izolante fonic si termic.

Mochetele au in compozitie fire de poliamida, polipropilena meraklon, lana sau combinatii intre acestea.Atentie: Discount 3.00 % !


Valabilitate pana la 00 0000


 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare informatii despre MOCHETA

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi informatiile pe care le veti solicita.

Numele si prenumele dvs
Adresa de e-mail
Compania
Numere de telefon
Localitate, Judet
Produs MOCHETA
Prdusul se droreste a fi utilizat la
Mesaj/Corespondenta
Indicati rezultatul + =

TAGS: materiale, constructii, mocheta restaurant, mochete birou, mocheta trafic, mocheta dale, mocheta pentru casa, mocheta copii, mochete expozitii, covor, covoare, pardosea, pardoseli, mocheta antistatica, mocheta spatii publice, presuri, mocheta ecologica,

Afisari: 1995 vizite

MARTURII

PAREREA CLIENTILOR NOSTRI

 • img

  Antrepriza Ideal Casa

  Textul va fi disponibil in curand. Va multumim pentru intelegere

 • img

  Proctoline

  Textul va fi disponibil in curand. Va multumim pentru intelegere

 • img

  Makita Romania

  Textul va fi disponibil in curand. Va multumim pentru intelegere

 • img

  Conest

  Textul va fi disponibil in curand. Va multumim pentru intelegere

 • img

  Dr. Bogdan Dobrea

  General Manager - Climec - Blue Dental Clinic

  Colaborarea cu echipa Europrofis a fost o incantare. Realizarea cabinetului Blue Dental Clinic din Iasi, a fost o adevarata provocare, peste care am trecut impreuna cu Europrofis. Ii recomand cu Incredere.

PARTENERII NOSTRI

img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img

Proiecte derulate

Produse si solutii profesionale in constructii

ULTIMELE PRODUSE PREZENTATE

Catalog > Covor PVC > Covor PVC Optima

Covor PVC Optima

Daca iti doresti ca suprafetele sa arate foarte bine si dupa cativa ani? Aveti posibilitatea cu ajutorul covorului pvc de a avea suprafete intacte dupa lungi perioade chiar daca sunt circulate zilnic de sute de persoane indiferent de spatiu: birouri, spitale, magazine, ... Mai departe...

Solutii Profesionale in Constructii > Retele de Drenaj de Interior > Sifoane pentru pardoseli Tarkett cu montaj exterio

Sifoane pentru pardoseli Tarkett cu montaj exterio

Guri de scurgere pentru pardoseli din covor pvc sau linoleum Cu garda hidraulica detasabila, si evacuare laterala DN 50. Inaltime de montaj in sapa 90 mm, debit 0.8 l/s. cu piesa de montaj pentru pardoseli Tarkett din linoleum. Sifon / Sifoane de pardoseala din AB ... Mai departe...

Solutii Profesionale in Constructii > Sisteme de Epurare > Mini-Statii de epurare

Mini-Statii de epurare

Ministatiile de epurare utilizeaza sistemul de epurare biologic anaerob/aerob, cu sedimente active si biomasa in suspensie. Sistemul este compus dintr-o zona de tratament primar anaerob, una de tratare secundara aeroba (reactor biologic) si o zona de decantare secundar ... Mai departe...

Solutii Profesionale in Constructii > Rigole si elemente de constructii > Rigole pentru piscine

Rigole pentru piscine

Rigole pentru piscine la cel mai bun pret al pietei. Ideea confectionarii acestor rigole, utilizate pentru executarea acoperirilor la marginea piscinelor si spa, a prins contur din dorinta de a oferi clientilor nu doar un produs cu design deosebit, ci si un produs si ... Mai departe...