Zona informationala

Va stam la dispozitie cu cele importante informatii din domeniu!

Contact

Europrofis

EuroProfIS ofera produse si soluţii integrate pentru operatorii economici din domeniul industrial, comercial si rezidenţial cu aplicaţii in:

Colectarea si drenajul exterior al apelor pluviale şi de suprafata prin sisteme de rigole pentru: platforme industriale şi comerciale, parcări, spaţii de depozitare.
Colectarea şi drenajul interior al clădirilor in domeniul casnic, industrial şi alimentar prin sisteme drenaj din otel-inox.
Preepurarea si epurarea apelor uzate prin separatoare de produse petroliere si grăsimi, statii de epurare pentru locuinţe individuale şi colectivităţi mari, fose septice cu pat filtrant.
Pardoseli profesionale din PVC specializate: domeniul medical, office, industrial, comercial, casnic. Sisteme de invelitori din tigla metalica.
Oferta noastra se diferenţiază prin calitatea produselor şi complexitatea serviciilor oferite.
Produsele comercializate corespund din punct de vedere calitativ, constructiv si protectia mediului, tuturor standardelor si normativelor Uniunii Europene, fiind insoţite de certificate de conformitate si calitate direct de la producator.

Serviciile oferite de noi cuprind :
Identificarea şi evaluarea necesitatilor specifice fiecărui obiectiv de investitii;
Analiza comună cu echipa de proiectare şi beneficiarul pentru identificarea soluţiilor şi produselor optime;
Oferirea de soluţii tehnice inclusiv asistenta tehnică la montaj pe toata durata proiectului.

Pachetul nostru de servicii şi produse este orientat in vederea optimizării raportului preţ/calitate astfel incat să asigurăm beneficiarilor noştri produsul optim la cel mai bun preţ impreună cu toata gama de servicii şi asistenta tehnică necesară pentru realizarea cu succes a proiectului.

Putem asigura consultanta si asistenta inclusiv la montaj pentru punerea in opera a produselor din portofoliu in urmatoarele domenii:

Complexe Comerciale de tip Mall,
Hypermarket-uri,
Industria alimentară,
Industria chimica,
Reţea distribute carburanţi (staţii peco),
Show-room-uri auto,
Reabilitări centre istorice,
Complexuri sportive,
Spitale,
Cartiere rezidenţiale,
Aeroporturi,
Locuinţe individuale.

Daca domeniile mai sus menţionate se regăsesc în proiectele Dumneavoastră, o colaborare cu societatea noastra este pe deplin justificată.

Pentru a va pune la dispozitie specificatiile tehnice si celalte detalii legate de orice produs din portofoliu, va rugam sa ne contactati.

TAGS: informatii, materiale, constructii,

8938 vizualizari

 


Informatiile si materialele prezentate au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorii mentionati isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.