Zona informationala

Va stam la dispozitie cu cele mai noi informatii despre produsele din domeniul nostru

Contact

Europrofis

EuroProfIS ofera produse si soluţii integrate pentru operatorii economici din domeniul industrial, comercial si rezidenţial cu aplicaţii in:

Colectarea si drenajul exterior al apelor pluviale şi de suprafata prin sisteme de rigole pentru: platforme industriale şi comerciale, parcări, spaţii de depozitare.
Colectarea şi drenajul interior al clădirilor in domeniul casnic, industrial şi alimentar prin sisteme drenaj din otel-inox.
Preepurarea si epurarea apelor uzate prin separatoare de produse petroliere si grăsimi, statii de epurare pentru locuinţe individuale şi colectivităţi mari, fose septice cu pat filtrant.
Pardoseli profesionale din PVC specializate: domeniul medical, office, industrial, comercial, casnic. Sisteme de invelitori din tigla metalica.
Oferta noastra se diferenţiază prin calitatea produselor şi complexitatea serviciilor oferite.
Produsele comercializate corespund din punct de vedere calitativ, constructiv si protectia mediului, tuturor standardelor si normativelor Uniunii Europene, fiind insoţite de certificate de conformitate si calitate direct de la producator.

Serviciile oferite de noi cuprind :
Identificarea şi evaluarea necesitatilor specifice fiecărui obiectiv de investitii;
Analiza comună cu echipa de proiectare şi beneficiarul pentru identificarea soluţiilor şi produselor optime;
Oferirea de soluţii tehnice inclusiv asistenta tehnică la montaj pe toata durata proiectului.

Pachetul nostru de servicii şi produse este orientat in vederea optimizării raportului preţ/calitate astfel incat să asigurăm beneficiarilor noştri produsul optim la cel mai bun preţ impreună cu toata gama de servicii şi asistenta tehnică necesară pentru realizarea cu succes a proiectului.

Putem asigura consultanta si asistenta inclusiv la montaj pentru punerea in opera a produselor din portofoliu in urmatoarele domenii:

Complexe Comerciale de tip Mall,
Hypermarket-uri,
Industria alimentară,
Industria chimica,
Reţea distribute carburanţi (staţii peco),
Show-room-uri auto,
Reabilitări centre istorice,
Complexuri sportive,
Spitale,
Cartiere rezidenţiale,
Aeroporturi,
Locuinţe individuale.

Daca domeniile mai sus menţionate se regăsesc în proiectele Dumneavoastră, o colaborare cu societatea noastra este pe deplin justificată.

Pentru a va pune la dispozitie specificatiile tehnice si celalte detalii legate de orice produs din portofoliu, va rugam sa ne contactati.

img

Echipa EuroProfis.ro

Publicat la 08 Octombrie 2009

 


Informatiile si materialele prezentate au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorii mentionati isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

TAGS: informatii, materiale, constructii,

Afisari: 8926 vizualizari

Proiecte derulate

ARTICOLE SI INFORMATII UTILE

ULTIMELE NOUTATI

Informatii Utile > Comunicat web privind furnizorii 31.12.2018

Comunicat web privind furnizorii 31.12.2018


COMUNICAT WEB PRIVIND FURNIZORII


Data: 31.12.2018

In ... Mai departe...

ARTICOLE > Pardoseli Tehnice

Pardoseli Tehnice

Pardoseala tehnica suprainaltata este printre cele mai moderne si eficiente produse folosite de arhitecti in toate genurile de proiecte de constructii (cladiri ... Mai departe...

Informatii Utile > Pardoseli Epoxidice Decorative

Pardoseli Epoxidice Decorative

Pardoselile epoxidice sunt folosite de ani de zile mai ales in finisarea spitalelor, cladirilor de birouri si diverselor spatii comerciale si industriale, inloc ... Mai departe...

Informatii Utile > Pardoselile si tapetul ieftin din PVC, o amenintare reala pentru sanatate

Pardoselile si tapetul ieftin din PVC, o amenintare reala pentru sanatate

Nu intotdeauna ceea ce e scump e si bun. Este bine sa va interesati in mod particular despre produsul pe care urmeaza s-al achizitionati. Inainte de a va dec ... Mai departe...Proiecte derulate