EPS Depozit Rigole, Pardoseli, Separatoare Hidrocarburi

Catalog online de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

TERMOSISTEME

Da Cel mai bun pret

Un sistem de termoizolare isi va arata roadele de timpuriu, asigurand atat caldura pe timpul iernii, cat si o temperatura scazuta pe timpul verii.
O constructie bine realizata presupune folosirea unor materiale corespunzatoare, termoizolarea peretilor, termo si hidroizolarea terasei si fundatiei. Pe langa eficacitatea si durabilitatea foarte mari,o astfel de constructie va asigura un consum redus de energie. O cladire fara sistem termoizolant va pierde aproape jumatate din cladura prin pereti datorita procesului de transfer termic cu mediul cauzat de diferenta de temperature dintre interior si exterior. Europrofis.ro va pune la dispozitie toata gama de lucrari si materialele profesionale pentru hidro si termoizolarea, finisarea, atat exterioara cat si interioara, unei astfel de locuinte moderne.Solicitati informatii suplimentare despre
TERMOSISTEME
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru TERMOSISTEME

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 4303 vizite

Descarca resurse

Domenii de interes

  ÷ Supermarket-uri, Zone Comerciale
  ÷ Casa
  ÷ Constructii diverse
  ÷ Educatie
  ÷ Hoteluri
  ÷ Locuinte
  ÷ Mansarde
  ÷ Parcuri auto
  ÷ Pensiuni
  ÷ Platforme comerciale

Produse populare

MARTURIILE CLIENTILOR NOSTRI