LUMINATOARE LIGHT

Luminatoarele pot fi echipat cu ochiuri mobile, astfel incat acestea sa poata fi utilizate pentru aerisirea zilnica si / sau pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti in caz de incendiu.

Luminatoarele banda Light se folosesc la iluminarea naturala a halelor, incaperilor industriale sau a depozitelor.

Vitrarea luminatoarelor se executa din policarbonat celular, luminatoarele putand fi realizate cu sectiune triunghiulara sau semicirculara.

Detalii Luminatoare

Sistemul de luminatoare Light ofera o solutie foarte flexibila pentru realizarea luminatoarelor longitudinale boltite sau cu doua versante. Latimea luminatorului poate avea orice dimensiune intre 1.130mm si 11.140mm

Profilele Light ofera solutii profesionale pentru imbinarea placilor de policarbonat, fixarea lor de structura de asezare, precum si pentru realizarea ochiurilor mobile.

Grosimea placilor de policarbonat celular utilizate este de 10 sau 16mm. Toate placile de policarbonat sunt tratate pentru protectia impotriva razelor UV.Solicitati informatii suplimentare despre
LUMINATOARE LIGHT
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru LUMINATOARE LIGHT

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 3521 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Solutii Profesionale in Constructii > Sisteme de Epurare > FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT
FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT Sisteme de Epurare

Solutii Profesionale in Constructii > Pardoseli Profesionale > PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO
PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO Pardoseli Profesionale