Rigole pentru piscine

Da Produs nou

Da Cel mai bun pret

Rigole pentru piscine la cel mai bun pret al pietei.

Ideea confectionarii acestor rigole, utilizate pentru executarea acoperirilor la marginea piscinelor si spa, a prins contur din dorinta de a oferi clientilor nu doar un produs cu design deosebit, ci si un produs sigur care respecta cele mai severe cerinte ale Normelor Europene in materie de protectie si siguranta referitoare la: bazine olimpice, complexe sportive si de sanatate, spa, centre de agement.

Gratarul este confectionat din doua materiale: corpul din polipropilena si suprafata de contact din elastomer termoplastic.

Datorita studiilor si cercetarilor efectuate, acest gratar a fost certificat in conformitate cu normele DIN 51097 si EN 13451-1, obtinandu-se rezultate maxime toate testele si incercarile la care a fost supus.

La randul ei societatea noastra a efectuat teste suplimentare pentru a garanta calitatea acestui produs. A rezultat un gratar unic care poseda Brevet pentru inventie industriala. Gratarul ofera nu numai siguranta anti-alunecare, ci si un aspect estetic placut, personalizare si confort la mers.

Se poate personaliza pe gustul clientului si permite confectionarea unor gratare diverse, bicolore. Alegeti gratarul si rigola din PE-HD potrivita si cadrul de sustinere. Bucurati-va de calitatea produselor si impartasiti cu noi experienta unei activitati comerciale de 4 ani, desfasurata in 25 de tari ale lumii.

Datorita imbinarii inovatoare a materialelor gratarul a trecut toate testele efectuate pentru a obtine Certificarea in conformitate cu Norma Europeana EN 13451-1 si Norma germana DIN 51097.
Probele efectuate au demonstrat ca:
 gratarele de piscina garanteaza aderenta maxima anti-alunecare, in conditii de umiditate, sub un unghi de inclinare de 35?.
 Nu exista pericolul prinderii degetelor utilizatorului
 Ofera o integritate structurala optima.
Incercarile ulterioare, efectuate la sediul societatii noastre, pentru a garanta calitatea produsului, au demonstrat ca:
 produsul nu se deterioreaza chiar daca este expus unor medii
saline si corozive
 este rezistent la raze UV
 nu se deformeaza chiar daca este supus unui stres termic continuu, mai precis la 100 de cicluri cald-rece, de la -30?C la + 70?C
 ofera o rezistenta mecanica optima;
 nu au loc modificari dimensionale vizibile chiar daca este supus actiunii a 100 cicluri termice (100 cicluri cald-frig, de la -30?C la + 70?C).
Cereti fisele tehnice si certificatele tuturor probelor si testelor efectuate si rezultatele obtinute.Solicitati informatii suplimentare despre
Rigole pentru piscine
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Rigole pentru piscine

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 5997 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Solutii Profesionale in Constructii > Sisteme de Epurare > FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT
FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT Sisteme de Epurare

Solutii Profesionale in Constructii > Pardoseli Profesionale > PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO
PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO Pardoseli Profesionale