SISTEME DE PROTECTIE PENTRU COPACI

Da Cel mai bun pret

Protectie si accente estetice pentru spatiul verde

Satisface aceste doua cerinte prin sistemele sale de protectie a copacilor. Cu ajutorul gratarelor pentru radacini si a grilajelor pentru protectia trunchiului copacilor, acestia se bucura de propriul spatiu de crestere, chiar si in zonele urbane cu populatie densa.

Grilajul pentru copaci protejeaza trunchiul impotriva deteriorarii

Designul faciliteaza udarea si fertilizarea, asigurand supravietuirea arborilor in perioadele secetoase.

Gratarele de protectie STANDARD cu sistem de fixare sunt realizate din fonta cenusie, au forma patrata sau rotunda, cu design circular sau radial si rezista la o sarcina de pana la 50kN.

Gratarele de protectie WOTAN sunt realizate din fonta ductila, au forma patrata, dreptunghiulara sau rotunda si sunt dotate cu sistem de prindere rapida, cu bolturi, asigurat impotriva actelor de vandalism.

Copacii sunt indispesabili atat in zonele publice cat si in cele private, jucand un rol important in arhitectura peisagera si in imbunatatirea mediului. Acest concept se aplica zonelor urbane si proiectelor comerciale mari, complexelor de birouri si terenurilor de sport.

Copacii ajuta la imbunatatirea climatului urban si a aspectului zonelor din orase, in multe cazuri plantarea arborilor fiind o cerinta legala.
Sistemele de protectie pentru copaci - calitate si economie

Administratia locala, consiliile orasenesti, arhitectii si peisagistii pun frecvent in balanta costurile si cerintele legate de calitate.

Sistemele de protectie a copacilor ajuta la respectarea acestor cerinte prin indeplinirea tuturor conditiilor preliminare pentru protectia zonelor de crestere a copacilor.Solicitati informatii suplimentare despre
SISTEME DE PROTECTIE PENTRU COPACI
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru SISTEME DE PROTECTIE PENTRU COPACI

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 4251 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Solutii Profesionale in Constructii > Sisteme de Epurare > FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT
FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT Sisteme de Epurare

Solutii Profesionale in Constructii > Pardoseli Profesionale > PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO
PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO Pardoseli Profesionale