EPS Depozit Rigole, Pardoseli, Separatoare Hidrocarburi

Catalog online de produse

Va stam la dispozitie cu cele mai noi produse din domeniu

LUMINA NATURALA, AERISIRE, EVACUARE FUM SI GAZE

Da Cel mai bun pret

CUPOLETE LIGHT

Cupoletele pot fi realizate cu unul, doua sau trei straturi vitrate, in forma de picatura, piramida sau zimti. Vitrarea poate fi facuta cu acril (PMMA), policarbonat (PC) sau polietilena (PET).

Cupoletele pot fi fixe sau mobile.
Cupoletele mobile, pe langa faptul ca lasa sa patrunda lumina naturala, sunt destinate si aerisirii zilnice, respectiv evacuarii fumului si gazelor fierbinti.
Deschiderea cupoletelor se poate realiza manual pe cale mecanica, cu motor electric sau pe cale pneumatica.

Detalii Cupolete
Soclul poate fi racordat la orice tip de acoperis (tabla, panou, membrana, beton)
Soclul este termoizolat si poate fi realizat din poliester armat cu fibra de sticla sau tabla din otel zincat captusita cu vata minerala

Soclul cupoletelor

Materialul soclului este termoizolant, din poliester armat cu fibra de sticla, aluminiu sau placi de otel zincat. Inaltimea lor poate fi de 15, 30, 40 sau 50 cm (soclul prevazut cu ventilator se fabrica doar cu inaltimea de 50cm).
In functie de tipul izolatiei acoperisului, soclul poate fi livrat cu urmatoarele elemente:
guler de fixare a izolatiei
cadru de acoperire pentru fixare mecanica
cadru PVC pentru fixarea sudata cu membrana PVC
talpa profilata de montare care sa corespunda cu profilul tablei folosite pentru inchiderea acoperisului

Vitrarea cupoletelor

Se pot fabrica cu unul, doua, respectiv trei straturi vitrate, in forma de prezentare tip picatura, piramida sau zimti.
Sunt fabricate din acril, policarbonat sau polietilena.

Culori: transparent, opal

Cupoletele pot fi fixe sau mobile, iar in cazul celor mobile, se poate realiza aerisirea si evacuarea fumului si gazelor fiebinti sau combinat, ambele functii, cu ajutorul unor dispozitive de deschidere. Partea mobila a cupolei de evacuare a fumului si gazelor fierbinti poate fi realizata dintr-un material care nu permite patrunderea luminii (poliester cu fibra de sticla, aluminiu, placi de otel) si asigura un grad ridicat de izolare termica.

In scopul accesului pe acoperis, cupoletele pot fi prevazute cu accesorii adecvate pentru indeplinirea acestei functii. In acest caz, cupoleta nu poate indeplini alta functie (nu se poate combina cu aerisirea zilnica sau cu evacuarea fumului si gazelor fierbinti).


LUMINATOARE LIGHT

Luminatoarele banda Light se folosesc la iluminarea naturala a halelor, incaperilor industriale sau a depozitelor.
Vitrarea luminatoarelor se executa din policarbonat celular, luminatoarele putand fi realizate cu sectiune triunghiulara sau semicirculara.
Luminatorul poate fi echipat cu ochiuri mobile, astfel incat acesta sa poata fi utilizat pentru aerisirea zilnica si / sau pentru evacuarea fumului si gazelor fierbinti in caz de incendiu.
Detalii Luminatoare
Luminator_2
Luminator_4

Sistemul de luminatoare Light ofera o solutie foarte flexibila pentru realizarea luminatoarelor longitudinale boltite sau cu doua versante. Latimea luminatorului poate avea orice dimensiune intre 1.130mm si 11.140mm

Profilele Light ofera solutii profesionale pentru imbinarea placilor de policarbonat, fixarea lor de structura de asezare, precum si pentru realizarea ochiurilor mobile.

Grosimea placilor de policarbonat celular utilizate este de 10 sau 16mm. Toate placile de policarbonat sunt tratate pentru protectia impotriva razelor UV.Solicitati informatii suplimentare despre
LUMINA NATURALA, AERISIRE, EVACUARE FUM SI GAZE
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru LUMINA NATURALA, AERISIRE, EVACUARE FUM SI GAZE

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 4128 vizite

MARTURIILE CLIENTILOR NOSTRI