MOCHETA PENTRU LOCURI PUBLICE IGNIFUGATE SI ANTIST

Mochetele se clasifica din perspectiva rezistentei la uzura.
Exista mocheta pentru trafic intens (mai mult de 1.000 de treceri pe zi) si mocheta pentru trafic mediu.
Cele mai bune mochete ajung la clasa C de ignifugare, adica pur si simplu nu ard; se deterioreaza, dar nu intretin arderea.
Bineinteles ca in casele majoritatii dintre noi nu se circula foarte mult, dar o buna comportare in acest sens inseamna o rezistenta mai mare in timp.

O alta caracteristica importanta este proprietatea antistatica, adica de a nu se electriza. Cu cat se electrizeaza mai usor, cu atat atrage mai mult praf si mizerie. Exista si mochete tratate impotriva umiditatii crescute si a insectelor. Unele produse, mai ales cele din lana, trebuie cusute pe margini (surfilate) pentru a nu se destrama. Surfilarea este importanta in special in zonele de imbinare, fiind preferabila una care nu are nevoie de acest procedeu.

Oferim o gama diversa de mochete de trafic intens, in dale sau role pentru urmatoarele domenii: educatie, turism, sanatate si sectoare publice, hoteluri, precum si mocheta de exterior de tip iarba artificiala.
Mochetele respecta normele de siguranta pentru locurile publice fiind ignifugate si antistatice, izolante fonic si termic.

Mochetele au in compozitie fire de poliamida, polipropilena meraklon, lana sau combinatii intre acestea.Solicitati informatii suplimentare despre
MOCHETA PENTRU LOCURI PUBLICE IGNIFUGATE SI ANTIST
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru MOCHETA PENTRU LOCURI PUBLICE IGNIFUGATE SI ANTIST

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 4017 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Solutii Profesionale in Constructii > Sisteme de Epurare > FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT
FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT Sisteme de Epurare

Solutii Profesionale in Constructii > Pardoseli Profesionale > PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO
PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO Pardoseli Profesionale