FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT

Da Cel mai bun pret

Fose septice cu pat filtrant la cel mai bun pret al pietei.

Noua generatie de fose septice, fara nici o legatura cu gropile fara fund care defineau inainte acest termen, propune o intreaga serie de solutii tehnice de tratare a apelor menajere, care mai de care mai eficienta.

Conditiile dezvoltarii zonelor rezidentiale si nu numai, au impus gasiriea unor solutii din ce in ce mai eficiente, care sa asigure epurarea apelor menajere rezultate din locuintele individuale.


Fosele septice cu pat filtrant reprezinta cea mai sigura si mai economica optiune de tratare a apelor menajere rezultate din locuintele individuale. Incepand de la 4,5 locuitori echivalenti si pana la comunitati de 30 de persoane si mai bine, fosele septice cu pat filtrant reprezinta o solutie reala in tratarea problemelor legate de tratarea apelor menajere. dintre cele mai importante avantaje ale foselor septice cu pat filtrant mentionam:

1.Nu se vidanjeaza decat la 5 ani o data;
2.Nu degaja mirosuri neplacute;
3.Nu se vad (se monteaza sub pamant in intregime);
4.indeplinesc toate reglementarile legale de protectia mediului si standardele europene;
5.Sunt mai ieftine decat fosele vidanjabile din beton;
6.Durata de viata indelungata;
7.Nu necesita ingrijire permanenta;
8.Nu necesita piese de schimb;
9.Se decolmateaza usor o data la 4-5 ani.;
10.Saculetul filtrant se curata o data la 5 luni cu jet de apa apoi se introduce la loc.;
11.Apa rezultata dupa trecerea prin patul filtrant poate fi folosita la udat la radacina a plantelor din gradina.;
12.Instalarea se face usor, iar la cererea clientului se poate asigura si asistenta tehnica gratuita la montaj.

S.C Europrofis.ro Iasi va ofera solutia problemelor cauzate de lipsa sistemelor de canalizare respectiv cele mai performante sisteme de epurare a apelor uzate marca Sotralentz, Franta.

Oferta Europrofis.ro Iasi este superioara altor oferta de pe piata deoarece:

Sistemele noastre de epurare sint complete. In comert gasiti sub denumierea de \"fosa septica\" un simplu vas de polietilena dar care nu are capacitatea sa indeplineasca sarcinile unui sistem de epurare. Fosa septica cu pat filtrant este de fapt un sistem alcatuit din 10 produse iar lista completa o gasiti in anexa. Cind achizitionati o fosa septica trebuie sa fiti siguri ca platiti pentru tot sistemul si nu doar pentru un simplu vas de polietilena

Oferim consultanta in toate etapele: analiza, alegerea fosei, montarea ei, punerea in functiune, transport, livrarea manualului de intretinere si utilizare, garantie. alegere si instalarea unei fose este un proces care necesita cunostinte de specialitate, experienta.
Functionarea ireprosabila a unei fose septice este conditionata de dimensionarea ei corecta, de montarea si de utilizarea conform cerintelor tehnice, analiza conditiilor specifice fiecarei zone si a locuintei. Fara aceasta analiza sistemul nu va functiona corect si nu va putea indeplini sarcina de a oferi confortul dorit locuitorilor casei .

Calitatea produselor este certificata UE: produsele noastre sint fabricate de unul din cei mai importanti producatori europeni Sotralentz cu o experienta mai mare de 40 de ani iar fabrica care produce aceste produse este in Franta. Fiecare produs este atent studiat si nici un detaliu nu este lasat la intimplare. Exista numeroase cerinte care trebuie sa le indeplineasca in mod indicidual aceste produse pentru ca sa asigure functionarea ireprosabila a sistemului. Spre exemplu in sistemul de epurare PLASTEPUR au loc 8 (opt) etape de tratare a apelor uzate.

Raportul calitatate/pret este cel mai bun: sistemele noastre de epurare fac parte din categoria produselor de calitate superioara, poarta marca UE iar pretul este chiar mai mic decit al unor produse de o calitate indoielnica fabricata de producatori nespecializati.Solicitati informatii suplimentare despre
FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 34974 vizite

Resurse gratuite


Domenii de interes

  ÷ Birouri
  ÷ Supermarket-uri, Zone Comerciale
  ÷ Casa
  ÷ Constructii diverse
  ÷ Curti interioare
  ÷ Educatie
  ÷ Ho.Re.Ca
  ÷ Hoteluri
  ÷ Locuinte
  ÷ Parcari
  ÷ Parcuri auto
  ÷ Pensiuni
  ÷ Platforme comerciale
  ÷ Restaurante

Produse populare

Solutii Profesionale in Constructii > Sisteme de Epurare > FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT
FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT Sisteme de Epurare

Solutii Profesionale in Constructii > Pardoseli Profesionale > PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO
PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO Pardoseli Profesionale