Produse pentru termoizolarea fatadelor

Realizarea unei termoizolatii in strat subtire pentru fatada:
Cazul urmator arata realizarea unei termoizolatii in strat subtire pentru fatada, care are functia de baza de a proteja cladirea termic si fonic. Placile termoizolatoare in acest caz, pot fi din polistiren expandat (STIROPOR), polistiren extrudat si alte materiale izolante, pentru a obtine o fatada cu strat cat mai subtire posibil (de exemplu straturi de vata minerala). Fatada in strat subtire inseamna ca peste placa izolatoare se pune un strat subtire de mortar adeziv, si o masa de spaclu armata cu plasa din fibra de sticla. Al doilea strat de masa de spaclu acopera tencuiala armata si da fatadei rezistenta necesara. Prin alegerea stratului final asiguram aspectul final al fatadei (culoarea, granulatia,...) si caracteristicile (permeabil la vapori sau impermeabil la apa). Grosimea straturilor aplicate deasupra termizolatiei sunt de la 5 la 10 mm.

Procesul de aplicare:
• Se curata si se pregateste suprafata; se indeparteaza toate particulele instabile.
• Se aplica mortar adeziv KEMATERM 230 perimetral,de-a lungul marginilor placilor de termoizolatie intr-o banda continua, si in plus se aplica pe mijlocul placii 4-6 puncte sau benzi de adeziv si apoi se lipeste placa cat mai aproape de celelalte placi pe principiul asezarii caramizilor. Pentru imbunatatirea aderentei substratului se poate aplica amorsa pe baza de dispersie polimerica KEMACRYL, diluata cu apa in raport de 1:1. In cazul in care se lucreaza cu vata minerala, adezivul trebuie aplicat pe toata suprafata acesteia.
• In functie de substrat, de exigentele elementului de constructie si de greutatea placilor de termoizolatie, se vor fixa suplimentar placile cu 6-8 dibluri pe metru patrat; toate muchiile, marginile ferestrelor si usilor vor fi intarite cu profile speciale de colt si in plus marginile ferestrelor si usilor vor fi intarite aditional cu banda armata cu fibra de sticla.
• Ca strat de baza se va aplica mortarul adeziv si masa de spaclu KEMATERM 230, care va fi armat cu plasa de fibra de sticla.
• Dupa 2-3 zile se va aplica al doilea strat de mortar adeziv si masa de spaclu KEMATERM 230, care se va aplica intr-un strat gros, netezit cu dreptarul, daca se aplica o tencuiala rugoasa, si in strat subtire care se va finisa cat mai mult posibil daca se va aplica o tencuiala decorativa sau o vopsea.
• Dupa 2-3 zile se va aplica peste mortar tipul de tencuiala ales.Solicitati informatii suplimentare despre
Produse pentru termoizolarea fatadelor
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Produse pentru termoizolarea fatadelor

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 3289 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Solutii Profesionale in Constructii > Sisteme de Epurare > FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT
FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT Sisteme de Epurare

Solutii Profesionale in Constructii > Pardoseli Profesionale > PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO
PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO Pardoseli Profesionale