Covor PVC Omogen Tarkett IQ Optima

Da Produs nou

Da Cel mai bun pret

Doriti ca suprafetele sa arate foarte bine si dupa cativa ani?
Cu ajutorul covorului pvc omogen IQ Optima aveti posibilitatea de a avea suprafete intacte dupa lungi perioade chiar daca sunt circulate zilnic de sute de persoane indiferent de spatiu: birouri, spitale, magazine, showroom-uri, depozite.


Covorul PVC TARKETT IQ Optima este o pardoseala din policlorura de vinil pentru interior care prezinta o paleta exceptionala de 64 culori si ofera posibilitatea de a crea decoruri unice pentru spatiul in care este folosit. IQ Optima este un clasic al tuturor timpurilor readus într-o palet? incredibil? de 64 de culori ?i modele.
O colectie de esenta noua cu suprafete exclusive în relief si cu forme inovative
Proprietati de auto-regenerare unice iQ
Cele mai bune costuri ale vietii produsului de pe piata
COV sub nivelul cuantificabil si fara ftalati
100% reciclabil

Covorul PVC din colectia IQ Optima este un covor omogen, prezentand aceeasi structura in intreaga masa. Este ideal pentru spatiile cu trafic foarte intens precum spitale, scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare, depozite, dormitoare.

Covorul PVC este antibacterian, fiind recomandat in special pentru spatiile care necesita un nivel crescut de igiena: spitale, gradinite, scoli. Prezinta o serie de certificari prin care se atesta atat la nivel national, cat si nivel european.

Este bine de stiut ca acest tip de pardoseala este usor de curatat si de intretinut si nu necesita substante speciale de curatare si lustruire.

Caracteristici de baza:

O solutie performanta pentru pardoseala de interior;
Nu isi modifica culoarea si nici proprietatile ( antibacterian, antiderapant) pe toata durata de folosint, fiind tratat in masa cu poliuteran;
Prezinta durata mare de viata;
Ofera un aspect continuu si uniform pentru intreaga suprafata a pardoselii, intrucat imbinarile se realizeaza cu cordonul de sudura multicolor;
Este rezistent la zgarieturi si trafic;


Cum se monteaza:

Montarea covorului PVC se recomanda a fi realizata de echipe de montaj profesioniste intrucat este o solutie complexa. Este bine de stiut ca la cerere va putem oferi contra-cost si montajul pentru covorul PVC.

PVC TARKETT IQ Optima este un covor acoperitor de pardoseala pentru interior, ideal pentru spatiile cu trafic foarte intens precum spitale, scoli, hoteluri, birouri, magazine, coridoare, depozite, dormitoare. Prezinta o paleta exceptionala de 64 de culori care ofera posibilitatea de a crea pardoseli cu design captivant , disponibil si in alte formate constructive inovatoare cum ar fi antiderapant pentru uz in camere de dus sau cu grosime 1.5mm pentru acoperirea peretilor. Designul TARKETT IQ OPTIMA ce imita travertinul confera un caracter clasic si elegant pentru fiecare spatiu.

Pret 13.50

Disponibilitate: in stoc
Prezenta oferta este valabila 7 zile incepand cu data de 06-12-2023Atentie: Discount 10.00 % !

Se acorda discount de 10% pentru achizitii in multiplu de role intregi
(suprafata de 50 mp)

In functie de volumul comenzii, transportul se factureaza separat.
Pentru comenzile in valoare de minim o rola se asigura transport.


Valabilitate pana la 01 Noiembrie 2016


Producator: TARKETT

Pentru mai multe informatii puteti consulta siteul oficial al TARKETT

Solicitati informatii suplimentare despre
Covor PVC Omogen Tarkett IQ Optima
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru Covor PVC Omogen Tarkett IQ Optima

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 3889 vizite

Resurse gratuite


Produse populare

Solutii Profesionale in Constructii > Sisteme de Epurare > FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT
FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT Sisteme de Epurare

Solutii Profesionale in Constructii > Pardoseli Profesionale > PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO
PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO Pardoseli Profesionale