PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO

Da Cel mai bun pret

Pardoseli la cel mai bun pret al pietei

PVC-ul (Policlorura de vinil) este unul din cele mai uzitate tipuri de material plastic. Materialul este rezistent la intemperii, greu inflamabil, rezistent la substante chimice si stabil la factorii corozivi. Policlorura de vinil este un slab conductor de caldura si poate fi prelucrat usor. Proprietatile materialului pot fi adaptate diferitelor cerinte prin adaosul de stabilizatori, culori, agenti de flexibilizare s.a.m.d. Acoperirile de podea din PVC pot fi obtinute in rola sau placi (patrate) in nenumarate culori, modele si decoruri.
Aplicarea este simpla daca baza este plana si curata. PVC-ul se lipeste de pardoseala pe toata suprafata, imbinandu-se in continuare. Materialul se potriveste foarte bine la incaperile umede, reprezentand o alternativa utila la placile ceramice.
O alta varianta sunt pardoselile din PVC pe suport din burete, care ofera in plus o acoperire elastica si amortizanta. Dupa variantele de livrare, pardoselile din PVC pot fi foarte rezistente la uzura, moi sau rigide si placute la pasit.Solicitati informatii suplimentare despre
PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO
 


Imaginile, detaliile tehnice, descrierile produselor au caracter informativ si nu creaza obligatii contractuale. Producatorul isi rezerva dreptul de a modifica aceste caracteristici fara o notificare prealabila. Pentru informatii exacte asupra acestor aspecte, precum si pentru disponibilitatea unui anumit produs, va rugam contactati un reprezentat vanzari.

Formular solicitare oferta de pret pentru PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO

In cel mai scurt timp va vom contacta pentru a va oferi oferta de pret sau informatiile pe care le veti solicita.

Afisari: 28233 vizite

Resurse gratuite


Domenii de interes

  ÷ Birouri
  ÷ Supermarket-uri, Zone Comerciale
  ÷ Casa
  ÷ Constructii diverse
  ÷ Educatie
  ÷ Ho.Re.Ca
  ÷ Hoteluri
  ÷ Industrie alimentara
  ÷ Locuinte
  ÷ Spatii medicale
  ÷ Parcuri auto
  ÷ Pensiuni
  ÷ Platforme comerciale
  ÷ Restaurante

Produse populare

Solutii Profesionale in Constructii > Sisteme de Epurare > FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT
FOSE SEPTICE CU PAT FILTRANT Sisteme de Epurare

Solutii Profesionale in Constructii > Pardoseli Profesionale > PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO
PARDOSELI PVC, TARKETT, FORBO Pardoseli Profesionale